A CSALÁDIHÁZ BEMUTATÁSA

Szekszárdon a település Budapesthez közeli részében, Parászta városrészben található. Az épület 1986.-ban épült ikerházként, de önálló, 537 m2 telekkel. A környék csendes, nyugodt, a városközpont is pár percre van. A ház elöl, Szekszárd főutcájától, 100 m-re a Parászta utcán közelíthető meg, míg a telek hátsó oldalán a Parászta patak csörgedezik, a kornak megfelelő kövezéssel, kerítéssel elzárva. A csapadékvíz elvezetése a telekről, a térburkolat alatt, KG PVC csőben a többsége a patakba folyik, míg kis része rejtetten, PVC csőben az utcára.

A falak téglaépítésűek, külső homlokzati hőszigeteléssel, a tető Bramac tetőcseréppel. A földszinten kettő garázs található, de nyitott garázsként használható a terasz alatti terület is. A házba lépéskor a földszinten található a bejárat, gardrob, előszoba, (mely cipős és rakodós szekrényeknek megfelelő nagyságú, világos) és WC.  A földszinten levő belső garázsból, valamint a terasz alatti részről is meglehet megközelíteni a kazánházat, (gáz és vegyes tüzelésű kazánokkal) melyből nyílik egy kondi teremnek használható, tároló helyiség. Ezen a szinten található a műhelyként megépített nagy helyiség, de kis átalakítással, szoba is kialakítható belőle, közvetlenül az udvarra nyílóan.

A lakótérbe feljutás fém tartóvázon, keményfával körbeburkolt lépcsőkön történik. Felérve nagy étkező, konyha, kamra, míg a másik oldalon, tágas nappali, (ajtóval elválasztható) fürdőszoba és ismét egy WC található. A nappaliból, étkezőből kiléphetünk egy-egy loggiára, illetve az étkezőből egy nagy fedett teraszra, mely minden évszakban birtokba vehető, kellemes, csendes, árnyékos, a virágoknak ragyogó helye.

A tetőtéri részen három szoba található, mely kettő nagyobb és egy közepes nagyságú. A szobák használhatók hálónak, de munkasarok, tanulósarok kialakítására is megfelelő helyet biztosítanak. Az itt tartózkodóknak nem kell szinteket járkálni, mert fürdő, WC-el itt is található. Itt megtaláljuk a háziasszonyoknak elengedhetetlen gardrob szekrényeket, varrósarokkal.

A fürdőszobák és a konyha, a középső szintről kapják gázos, átfolyós vízmelegítőről a melegvizet. A konyhában a főzés-sütés villanyról működik, a megfelelően kialakított vezetékekkel. A közlekedőkben a villanykapcsolók kialakítása kényelmes váltókapcsolókkal könnyítik meg a mindennapi életet. A ház, riasztóval védett a földszintről és a hálótérből vezérelhető, megosztott külső-belső körrel, de a belső kör is osztható, megkönnyítve az ott lakók életét riasztott állapotban is. A földszinti helyiség, (jelenleg műhely részben) ipari áram vételezésére kialakított. A ház és környéke folyamatosan karbantartott.

A ház mögött helyezkedik el egy külön álló épület, melyben garázs, (szekcionált, távirányítású kapuval) kamra, illetve alatta pince található.

Az udvar térkövezése 4 éve, a nyílászárók cseréje 1 éve történt. Az udvar kerti részén saját fúrt kút, illetve 1200 literes, földalatti esővíztároló található, melyekkel az öntözés megoldható. A kerti rész füvesített, csemegeszőlővel és gyümölcsfákkal.

Vásárlás során esetleg, szekszárdi lakáscsere is szóba jöhet értékegyeztetéssel. Amennyiben a fentiek felkeltették érdeklődését, kérem,

hívjon mielőbb telefonon:

        +36 30/2684-679 (Tölösi Éva)

+36 30/9461-633 (Rácz József),

vagy keressen e-mailen: raczjf@gmail.com 

Ingatlan ár: 33.500.000,- Ft.

A ház pontos méretei a következő alaprajzokon láthatók.